Plani Dinamik

Objekti ANDRRA RESIDENCE, është ndërtuar në afat rekord të punës dhe për të qenë me konkret, në vazhdimësi kemi prezantuar punët e realizuara me foto, sipas gjendjes në terren duke kaluar planin e punës në DITË PUNE.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search