Hapësirat gjelbëruese dhe zgjerimi i projektit

Andrra Residence, ka mbi 60% hapësirë gjelbëruese nga të gjitha anët e objektit. Në brendësi të oborrit ka rrugica për shëtitore, kënde me tavolinë dhe karrige (pushimore), pemë të ndryshme dekorative, që të ofrojnë freski gjatë ditëve të ngrohta të verës, si dhe një sipërfaqe prej 20% të hapësirës me parkingje të jashtme. Objekti në një të ardhme të afërt, do të zgjerohet edhe me dy njësi banimi, dhe si i tillë e plotëson katërkëndëshin e rregullt të bllokut.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search