Punët e izolimit të bodrumit

Pas vendosjes në vepër të themeleve dhe mureve të bodrumit, është bërë izolimi i tyre me material izolues gjerman NOVAGLASS, i cili është i certifikuar sipas ISO standardeve dhe i njëjti ka veti të larta mbrojtëse ndaj ujit. Gjithashtu, është vendosur shtresa e dytë me material STIRODUR, i cili shërben për amortizimin e zhurmave për makineri e rënda qe lëvizin në afërsi të objektit dhe, në fund shtresa mbrojtëse me FUNDOLINE qe shërben për mbrojtje të izolimit.
Drenazhimi është punuar me zhavorr të pastër me gjatësi prej pesë (5) metër, për arsye të sigurimit dhe mbrojtjes 100% nga lagështia.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search