Ekskluziviteti i betonit në vepër

Punët e betonit janë të përcaktuara sipas projektit të statikes. Implementimi dhe realizimi i kësaj faze të projektit në vepër, ka mjaftë rëndësi për ne, prandaj si të tillë do ta trajtojmë deri në fund.
Në vazhdim, kemi prezantuar punët e betonit përmes fotove në disa pozicioneve të objekt Andrra Residence.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search