Enterier ekskluziv

Andrra Residence, në njësitë e saj banesore, në korridoret e përbashkëta dhe në hollin hyrës, ka një arkitekturë të studiuar mjaftë mirë dhe të punuar me materiale mjaft ekskluzive dhe në trend me kohën.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search