Dritaret panoramike

Rehau

Dritaret e objektit ANDRRA RESIDENCE, kanë dimensione të mëdha që të krijojnë një pamje fantastike nga njësia banesore. Materiali i dritareve është REHAU me tre(3) xhama LOW-I, që t’ju rezistoj temperaturave të larta gjatë verës dhe të ftohta gjatë dimrit, dhe si e tillë, e bënë mjaft të veçantë objektin tonë.

Kontakt

TEL: +38344602365

ADRESA: Prishtina e Re, Rruga A, 10000, Prishtinë, Kosovë

Start typing and press Enter to search